Smilende Sam wrote:Whiskey med bokssmak? Never. Borubon smaker sikker like dårlig på boks som på flaske - så la amerikanerne drikke det istedet.
Sam og jeg er rykende uenig i en annen tråd om et annet tema, hehe ... men om whiskey på boks er vi absolutt helt enige, inklusive at det får amerikanerne drikke selv! Veldig dårlig ide
... apropos amerikanere, så har jeg noen meldinger i tråden om Europatouren.
- Every performance is different. That's the beauty of it. (Van Morrison)
Fint med boks da. Enkelt å ta med seg et par i golfbaggen. Fint å sette i kjøleskapet, så den blir kald og god, samt liettvint å fylle på med litt cola, så man får litt ekstra god smak!?
Ganske åpenbart at de som uttaler seg pro-boks vet lite om whiskey og hvordan den skal drikkes. Metallboks, kulde og cola har ingenting med whiskey å gjøre. Har det raknet for dere gutta?
Sensur er som blindtarmen: Når den er uvirksom, er den unyttig, og når den er virksom, er den livsfarlig. - Maurice Edelmann
Nå må dere holde orden på forskjellen mellom whisky og whiskey, da, gutter. I Skottland har det aldri vært produsert en dråpe whiskey. Det tøyset de koker sammen i USA, derimot, er ikke whisky - det er whiskey. Noe av det er Bourbon whiskey.
Så blir det forvirrende - for i Irland heter det også whiskey. Enda det de lager er jo godt...
- Boks? Det er jo en vits. Men kule bokser, da...
Nickent 4DX 12,5°
Cobra Baffler TWS 3W 15°, Hybrid 23°
Wilson Fybrid 19,5°, 27°
Taylor Made Burner Plus 5-PW, AW
Taylor Made Burner XD SW, LW
Rife Barbados
(... som blir 15 køller. Tar oftest ut 3W-en)